Δράση Εθελοντισμού από ΕΚ-ΕΠΑΛ-ΙΕΚ Δήμου Φυλής

Δράση της ομάδας εθελοντισμού των σχολείων δημόσιας επαγγελματικής εκπαίδευσης (ΕΚ-ΕΠΑΛ-ΙΕΚ) του δήμου Φυλής

ΕΚ ΕΠΑΛ ΙΕΚ Δράση Εθελοντισμού

ΕΚ- ΕΠΑΛ- ΙΕΚ Δράση Εθελοντισμού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη δράση της ομάδας εθελοντισμού των σχολείων δημόσιας επαγγελματικής εκπαίδευσης του δήμου Φυλής (ΕΚ-ΕΠΑΛ-ΙΕΚ). Την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016, μέλη της ομάδας δράσης αποτελούμενα από μαθητές και καθηγητές των ΕΠΑΛ-ΕΚ Άνω Λιοσίων μετέφεραν και παρέδωσαν τρόφιμα και είδη ιματισμού στο Ίδρυμα Υποστήριξης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση “Το Εργαστήρι” στα Άνω Λιόσια.

Η ομάδα είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη δραστηριότητα του ιδρύματος και να ξεναγηθεί στους χώρους του. Κυρίως όμως είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τα έργα των ατόμων που φιλοξενούνται στο ίδρυμα και να συνομιλήσει μαζί τους «εισπράττοντας» ζεστά, αληθινά χαμόγελα και δύναμη από τη δύναμή τους.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει τη δράση της επιδιώκοντας να εμπλέξει περισσότερο σε αυτή τους μαθητές, τους σπουδαστές, τους καθηγητές και την τοπική κοινωνία του Δήμου Φυλής σε αυτό το όμορφο «ταξίδι» εθελοντισμού και αλληλεγγύης.

Η επόμενη δράση είναι ήδη έτοιμη να προχωρήσει και θα αφορά παράδοση ειδών ιματισμού και βρεφικά είδη στο ?Χαμόγελο του παιδιού?. Ωστόσο, δεν σταματά και η συλλογή τροφίμων για να βοηθήσουμε φορείς και συνανθρώπους μας που έχουν «χτυπηθεί» από την οικονομική κρίση.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους στηρίζετε την προσπάθειά μας!
Συνεχίζουμε…. Βοηθήστε μας, να βοηθήσουμε!

Επικοινωνία με την ομάδα εθελοντισμού:
2ο ΕΚ (Εργαστηριακό Κέντρο) Δυτικής Αττικής στα Άνω Λιόσια ? 2102472960
Βρείτε μας στο facebook: https://www.facebook.com/Συλλογή-τροφίμων-1ο-ΕΠΑΛ-2ο-ΕΚ-Άνω-Λιοσίων-1735335263344555

 

 

About the Author: Διαχειριστής