Ηλεκτρονική Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Οι διαδικασίες για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου  αρχίζουν από την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2016  και λήγουν την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017. Πιο αναλυτικά:

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο  θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Τετάρτη 21 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό
– θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μηχανογραφικό Δελτίο  και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).
– στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να τροποποιούν το Προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο . ή/και να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση).
– μέσα στην προθεσμία δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου, εφόσον κάποιος υποψήφιος μετανιώσει και θέλει να τροποποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο., απευθύνεται στο Λύκειό του, ακυρώνεται το ήδη οριστικοποιημένο Μηχανογραφικό Δελτίο. και υποβάλλει εκ νέου Μ.Δ. (βλ. παρ. Δ2).

Το 1ο ΕΠΑΛ  Άνω  Λιοσίων  από  01 Ιουλίου μέχρι 31 Αυγούστου θα λειτουργεί μόνον κάθε Τρίτη. Ειδικά για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων  το σχολείο  θα παρέχει βοήθεια στους υποψηφίους  την  Τρίτη 04 Ιουλίου 2017 και την  Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

 

Δείτε  ολόκληρη την εγκύκλιο  ΕΔΩ

 

 

 

 

About the Author: snek